Νέο διοικητικό συμβούλιο στους Οπτικούς και Οπτομέτρες Δωδεκανήσου

Νέο διοικητικό συμβούλιο ανέδειξαν την περασμένη Κυριακή 18 Μαρτίου, τα μέλη των οπτικών – οπτομετρών Δωδεκανήσου, στην διάρκεια προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης του συλλόγου τους.

Η νέα διοίκηση έχει ως εξής:
1.Θωμάγγελος Μιχαλάκης: Πρόεδρος.
2.Αντώνης Γιαννούλης: Αντιπρόεδρος.
3.Φώτης Φωτάρας: Γενικός Γραμματέας.
4.Ευάγγελος Κώστας: Ταμίας.
5.Κων/νος Κακούσιος: Υπ.δημ.σχέσεων.

Αναπληρωματικά μέλη:
1.Βασίλης Παπασάββας
2.Βαρβάρα Τζωρζή
3.Δημήτρης Αντώνογλου
4.Δημήτρης Κασσαπάκης
5.Ειρήνη Κατσουράκη

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:
Πρόεδρος: Ευαγγελία Βάβουλα (Κάλυμνος).
Μέλος: Θέμις Χαματζόγλου(Κως).
Μέλος: Χρυσοχόος Παρασκευάς (Κάρπαθος).

Αναπληρωματικά μέλη:
1.Ρόδια Πετρά (Κως).
2.Μαρία Γκάτζια (Κάλυμνος).
3.Νίκη Κανάρη (Λέρος).
Το μήνυμα του Προέδρου :

«Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 για την ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ του Συλλόγου μας είχαν έναν και μόνο νικητή: τους Οπτικούς-Οπτομέτρες της Δωδεκανήσου. Είχαν μία και μόνη επιτυχία: την αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία.

 Για το λόγο αυτό –αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος κος Θωμάγγελος Μιχαλάκης- θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά έναν προς έναν. Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους που από την Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω και Λέρο ψήφισαν κι έδωσαν σε μένα, στο νέο Δ.Σ. και στη νέα Ε.Ε. δύναμη για την επίλυση όλων των κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Θεσμικών και καθημερινών.

 Ο κλάδος μας δέχθηκε και δέχεται αδικαιολόγητη επίθεση με προφανή στόχο τη ριζική αποδόμησή του. Η διφυής ιδιότητα του οπτικού ως ελεύθερου επαγγελματία και ειδικού για τη φροντίδα της όρασης επιστήμονα δεν πρέπει να χαθεί !

Συγχαίρω θερμά όλα τα μέλη για την εκλογή τους και καλώ όλους τους συναδέλφους να τα στηρίξουν χωρίς διαχωριστικές γραμμές, με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας, με σκοπό την υπεράσπιση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων μας, την καλλιέργεια και την ανάπτυξη δεσμών και σχέσεων φιλίας μεταξύ των Δωδεκανησίων οπτικών-οπτομετρών χωρίς προσωπικές ιδιοτέλειες και φιλοδοξίες.».