Α' κατηγορία: Μίκρυνε ξανά η απόσταση…

Αναθερμάνθηκε και πάλι το ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας, μετά την ήττα του πρωτοπόρου Φοίβου στο Πυλί από τον ΔΙ.ΑΣ. με 3-0.

Τόσο ο Άρης που δεν είχε πρόβλημα (5-0) απέναντι στον ουραγό Νικαγόρα, όσο και η ομάδα της Αντιμάχειας πλησίασαν στους τρεις και πέντε βαθμούς αντίτοιχα κι ενώ απομένουν ακόμη εφτά αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρον επίσης απέκτησε και η κατάσταση στην «ουρά» της βαθμολογίας, καθώς η Δόξα Καρδ. πέρασε με νίκη από την Παστίδα,, κερδίζοντας με 2-0 τον Αστέρα, βάζοντας στην…πρίζα Κατταβιά, Αστέρα Π., Κλεόβουλο και σε λιγότερο βαθμό το Διαγόρα Β., οι οποίοι ηττήθηκαν το σαββατοικύριακο.

Η ομάδα της Κατταβιάς έχασε 4-2 στα Μαριτσά από τον Ηρακλή που πήρε απόσταση ααφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ο Κλεόβουλος γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον Απόλλωνα Κ. με 6-4, ενώ ο Διαγόρας Β. έχασε 2-1 στ’ Αφάντου από τον ΑΕΡΑ.

Τέλος στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στο Διγενή και τον Κλεάνθη. οι Παραδεισιώτες πήραν τη νίκη γοήτρου με 2-1.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:
ΔΙ.ΑΣ. – Φοίβος                         3-0
ΑΕΡΑ – Διαγόρας Β.                2-1
Ηρακλής Μ.  – Κατταβιά          4-2
Κλεόβουλος – Απόλλων Κ.      4-6
Διγενής – Κλεάνθης                1-2
Άρης – Νικαγόρας                    5-0
Αστέρας Π. – Δόξα Καρδ.         0-2
Δόξα Ψ. – Ποσειδών Καρπ.      0-3 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (24η)
ΔΙ.ΑΣ. – Άρης
Νικαγόρας – ΑΕΡΑ
Φοίβος – Ηρακλής Μ.
Διαγόρας Β. – Κλεόβουλος
Κατταβιά – Διγενής
Απόλλων Κ. – Δόξα Ψ.  3-0 α.α.
Κλεάνθης – Αστέρας Π.
Ποσειδών Καρπ. – Δόξα Καρδ.