Αθώα κρίθηκε 31χρονη για την κλοπή τσάντας

Αθώα κρίθηκε 31χρονη για την κλοπή τσάντας

Αθώα κρίθηκε 31χρονη για την κλοπή τσάντας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 573 ΦΟΡΕΣ

Αθώα κρίθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 31χρονη η οποία κατηγορούνταν για την κλοπή τσάντας τουρίστριας στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Το περιστατικό είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια ωστόσο δικάστηκε χθες και το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή απάλλαξε την 31χρονη από την κατηγορία που την βάραινε.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η ιδιοκτήτρια της τσάντας και σε βάρος της 31χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη κλοπή από ταξιδιώτη.
Απολογούμενη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου η 31χρονη είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και τα όσα της καταλογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα εξήγησε απολογούμενη πως το φθινόπωρο του 2013 εργαζόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο αεροδρόμιο και πως εκεί βρήκε την επίμαχη τσάντα. Άμεσα ενημέρωσε τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος της είπε να την αφήσει κάτω από το ταμείο για ένα μήνα και εφόσον δεν την αναζητήσουν, τότε μπορεί να την κρατήσει.

Η 31χρονη είπε πως ο μήνας πέρασε, ουδείς δεν ζήτησε την τσάντα και πως το μόνο πράγμα που χρησιμοποίησε ήταν ένα τάμπλετ και αυτό ελάχιστες φορές που ήταν στην δουλειά. Η ίδια πρόσθεσε πως όταν ενημερώθηκε για την ταυτότητα της ιδιοκτήτριας της τσάντας, επικοινώνησε μαζί της και της την απέστειλε με εταιρεία ταχυμεταφοράς!

Από όλα αυτά, είπε προκύπτει πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να ιδιοποιηθεί την τσάντα και πως όλα έγιναν βάσει των όσων το αφεντικό της, της είχε πει να κάνει.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου η 31χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη χωρίς όρους.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων