Πρωταθλητές Δωδεκανήσου τα αγόρια του Βενετοκλείου (φωτορεπορτάζ)

Πρωταθλητές Δωδεκανήσου τα αγόρια του Βενετοκλείου (φωτορεπορτάζ)

Πρωταθλητές Δωδεκανήσου τα αγόρια του Βενετοκλείου (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησαν εύκολα 59-33 του Ιπποκρατείου στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.

Για ένα οχτάλεπτο ήταν ντέρμπι ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ αγοριών, ανάμεσα στο Βενετόκλειο και το Ιπποκράτειο, που διεξήχθη χθες το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας.

Το Βενετόκλειο πήρε την πρώτη θέση στο νομό μας και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, σε ημερομηνίες και τόπο διεξαγωγής που θα ανακοινωθούν προσεχώς, όπως επίσης και ο επόμενος αντίπαλός του.

Με τον Μιχάλη Χατζηγεωργίου να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και τους Διονύση Βαρβαρέσο, Νίκο Μαλατέστα να πετυχαίνουν από έντεκα πόντους (και πέντε τρίποντα), το Βενετόκλειο μετέτρεψε τον τελικό του πανδωδεκανησιακού πρωταθλήματος σε τυπική διαδικασία στη δεύτερη και τρίτη περίοδο, φτάνοντας εύκολα στο 59-33.

Αποθεωτική στιγμή του αγώνα η είσοδος του Νταβέλα στα τελευταία δευτερόλεπτα, με το χρονόμετρο να σταματά στα 2’’.3 προκειμένου να ευστοχήσει σε προσπάθεια τριών πόντων.

Το Βενετόκλειο είχε και τη συμπαράσταση αρκετών μαθητών που βρέθηκαν στην Καλλιθέα για να χειροκροτήσουν την ομάδα του σχολείου τους.

Από το Ιπποκράτειο, ο Μάριος Ζαμάγιας σημείωσε δέκα πόντους.
Οχτάλεπτα: 16-14, 34-24(ημιχρ.), 52-26, 59-33
Διαιτητές: Καρακωνσταντόπουλος, Τσατταλιού

1ο ΓΕΛ Ρόδου / Βενετόκλειο (Μαδωνή): Βαρβαρέσος Δ. 11(2), Μόραλης 4, Μαλατέστας 11(3), Κουρμαδιάς 4(1), Γεωργαλλής 3(1), Πιέτρι, Τσιρακάκης, Γκοτζάι 8, Χατζηγεωργίου 16(1), Φεσάκης, Νικηταράς 2.

1ο ΓΕΛ Κω / Ιπποκράτειο (Καραγιάννη): Μίλκοβιτς, Καπλανίδης 6(2), Χατζηπυλιώτης Ι., Κανδής 8(1), Χατζηπυλιώτης Δ. 2, Μενάλα 3(1), Ζέκης 2, Βαρθακούρης 2, Ζαμάγιας 10(1).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή