Προς αλλαγή σκυτάλης οδεύει ο Διγενής

Την απόφαση να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα του Διγενή αναμένεται να επικυρώσει ο Μιχάλης Ψύλλου στην εκλογική γενική συνέλευση, η οποία θα διενεργηθεί μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος των Κοσκινιατών είναι της φιλοσοφίας πως τα πρόσωπα στις θέσεις ευθύνης θα πρέπει να ανανεώνονται, θεωρεί πως μετά από μία διετία προσφοράς ο κύκλος του έκλεισε και είναι έτοιμος να παραδώσει τη σκυτάλη.

Ακόμα κι αν ο σημερινός διοικητικός κορμός διεκδικήσει την επανεκλογή του από τα μέλη του σωματείου, ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, σε κάθε περίπτωση όμως θα συνεχίσει να βοηθάει τον αγαπημένου του Διγενή.

Πλήρης κόντρα στην Κατταβιά
Χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα προετοιμάζει ο Σάσα Γιόνοβιτς την ομάδα του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Κατταβιά, καθώς στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο Αντώνης Χατζηνικόλας, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία.  

Οι Κοσκινιάτες απολαμβάνουν την ηρεμία της άνεσης που τους προσφέρουν οι κερδισμένοι 34 βαθμοί (είναι όγδοοι) και μπαίνουν στην τελική ευθεία της σεζόν χωρίς να τους βαραίνει το παραμικρό άγχος.