Πρωταθλητής Δωδεκανήσου το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Μια ξεχωριστή σχολική γιορτή αποτέλεσε χθες στα Κοσκινού ο τελικός του πρωταθλήματος Λυκείων για τα Δωδεκάνησα ώστε ο νικητής να εξασφαλίσει την παρουσία του στην πανελλήνια φάση και να διεκδικήσει παράλληλα ό, τι καλύτερο μπορεί σε συνθήκες έντονου συναγωνισμού.

Έτσι λοιπόν, χθες το μεσημέρι συναντήθηκαν το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου με το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου, παρουσία αρκετών μαθητών στις εξέδρες και μιας ξεχωριστής πραγματικά ατμόσφαιρας.

Το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου κέρδισε τελικώς 4-1 και πήρε την πρόκριση, ανοίγοντας το σκορ ο Μαγιόγλου στο 15’ με ωραίο μακρινό σουτ, για να γίνει πια το 2-0  στο 43’ όταν ο Λιαμής έπιασε το διαγώνιο «κεραυνό».

Οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση με προπονητή τον Γιάννη Καμπούρη, ουσιαστικά εξασφάλισαν τη νίκη τους ύστερα από σύγχυση στην άμυνα των Καλυμνίων και πλασέ από τον Κόρα στο 45’, αλλά δέκα λεπτά μετά έγινε η μείωση του σκορ χάρις στην καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πολιά.

Το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1, έβαλε ο Αυγουστάκης στο 60’, όταν και σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από δεξιά.

1ο ΕΠΑΛ Ρόδου: Τζακρόσα, Μαγιόγλου (60’ Ντουλάι), Κατσαμάκης, Μίγκλης, Μωυσάκος, Κόρα, Αυγουστάκης (67’ Μίλο), Λιαμής, Αναγνώστου (57’ Δραμαουντανής), Αμπτουλάι, Πέπα (65’ Μπούτσκα).

1ο ΓΕΛ Καλύμνου: Τρικοίλης, Αλαχούζος, Καμπουράκης (67’ Σάντος), Μαλλιάς, Πασχάλης, Πέρος, Πολιάς, Ρούσσος, Σεργίου, Χαραμής, Χατζηδάκης (55’ Σβύνος).