Δεκαπέντε ευρώ η είσοδος με ΠΑΟΚ

Το προσεχές Σάββατο ο Κολοσσός H Hotels θα υποδεχθεί στο Βενετόκλειο τον ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, προερχόμενος από τρεις σερί ήττες.

Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου είναι απαραίτητη σε ένα τέτοιο παιχνίδι και αναμένεται κοσμοσυρροή. Για το λόγο αυτό, ξεκίνησε από χθες η διάθεση των εισιτηρίων τα οποία κοστίζουν δεκαπέντε ευρώ.

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 24 Μαρτίου, 15.45’) έχει ξεκινήσει .

Τιμές εισιτηρίων: 15€ γενική είσοδος και 5€ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

*Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) έως και την Παρασκευή από τις 10.00’ έως τις 14.00’.
- Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 24/3), από τις 12.00’, στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».