Κυκλοφοριακές αλλαγές λόγω παρέλασης

Κυκλοφοριακές αλλαγές θα γίνουν αύριο στη Ρόδο για τη διευκόλυνση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Ειδικότερα, για την ασφαλέστερη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων-παρελάσεων κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε γενικότερο επίπεδο, στο νησί της Ρόδου, θα ισχύσουν πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ειδικότερα, την Κυριακή 25 Μαρτίου 2017 θα ισχύσουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Στην πόλη της Ρόδου:
Κατά το χρονικό διάστημα από 08.00’ έως 13.00’ ώρα δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας και επί της οδού 7ης  Μαρτίου από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπανικολάου.

Επίσης, την ίδια ημέρα κατά τις ώρες 10.00’ έως 13.00’ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα τμήματα των ακόλουθων οδών:
• Επί της 7ης Μαρτίου, από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπανικολάου
• Επί της Γ. Παπανικολάου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
• Επί της πλατείας Ελευθερίας
• Επί της Ιερού Λόχου από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
• Επί της Αλ. Παπάγου από την Γ. Αβέρωφ έως τη συμβολή της με την Ιερού Λόχου 
• Επί της Εθελοντών Δωδεκανησίων από την 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με Ιερού Λόχου

Στο Παραδείσι:
Κατά το χρονικό διάστημα από 09,30’ έως 11,00’ ώρα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την περιφερειακή Αεροδρομίου, από την είσοδο έως και την έξοδο της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Αεροδρομίου.

Στην Κρεμαστή: 
Κατά το χρονικό διάστημα από 10.00’ έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως και τη γέφυρα Κρεμαστής.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς το Αεροδρόμιο της Ρόδου.
Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ασφαλέστερη κίνηση οχημάτων και πεζών, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.