Μεγάλη διάκριση για τη Ροδίτικη Dingo Marketing Team

Μεγάλη διάκριση για τη Ροδίτικη Dingo Marketing Team

Μεγάλη διάκριση για τη Ροδίτικη Dingo Marketing Team

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1037 ΦΟΡΕΣ

Χάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Integrated Marketing Campaign στα φετινά Tourism Awards

Η Ροδίτικη εταιρία Digital Marketing με τις σημαντικές συνεργασίες, συνεχίζει να καινοτομεί. Αυτή τη φορά η Dingo Marketing Team έλαβε το χάλκινο βραβείο στα φετινά Tourism Awards τα οποία διοργανώνονται στην χώρα μας για πέμπτη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η κατηγορία στην οποία βραβεύτηκε η γνωστή ροδίτικη εταιρία ήταν η “Ολοκληρωμένη Eπικοινωνιακή Kαμπάνια” (Integrated Marketing Campaign) για το project της με τίτλο: “Farma of Rhodes: An Interactive (Digital) Experience” της Φάρμας Ρόδου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες κατηγορίες του διαγωνισμού, δεδομένων των πολλαπλών συνισταμένων που λαμβάνονται υπ’ όψη για μια επιτυχημένη ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια. Πράγματι προηγούμενοι νικητές στην ίδια κατηγορία υπήρξαν στο παρελθόν οι Celestyal Cruises, η Air Fast Tickets, η Περιφέρεια Κρήτης και o Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Φέτος στη συγκεκριμένη κατηγορία το Χρυσό βραβείο απέσπασαν η Marketing Greece σε συνεργασία με την Κόκα-Κόλα 3Ε ενώ το αργυρό βραβείο πήρε η Eurobank για την καμπάνια “Business Banking – Τουρισμός”.

Ο διαχειριστής της εταιρίας κ. Ραφαήλ Κουδούνης μιλώντας στη “Ροδιακή” τόνισε μεταξύ άλλων: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτή η διάκριση έρχεται σε συνέχεια της αδιάκοπης προσπάθειας μας να προσφέρουμε σε επιχειρήσεις της Ρόδου ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing, πάντα με γνώμονα το αποτέλεσμα”.

Περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Την τελετή χαιρέτισαν ο Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Όπως ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση τους οι διοργανωτές “σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στα φετινά Tourism Awards λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν”.

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές