«Έγκλημα» και φινάλε-εφιάλτης για τη Ρόδο

«Έγκλημα» και φινάλε-εφιάλτης για τη Ρόδο

«Έγκλημα» και φινάλε-εφιάλτης για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1180 ΦΟΡΕΣ

Ήττα-σοκ με 1-0 γνώρισαν τα "ελάφια" από τον Ιωνικό, με κουτό πέναλτι στο 92’

Βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες τους είναι για τους φίλους της Ρόδου το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα «ελάφια» ήθελαν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό παιχνίδι της Νεάπολης με τον Ιωνικό, αντί αυτής έχασαν, ξανά από το πουθενά, με 1-0 με πέναλτι στο 92’ και χρειάζονται πλέον μόνο τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον Εθνικό στο Δημοτικό Στάδιο, ή μη νίκη του Ασπρόπυργου στο Κερατσίνι, για να αποφύγουν την «κόλαση» του υποβιβασμού.

Βέβαια, το σημερινό αποτέλεσμα δεν διαμορφώθηκε μόνο από την κακή στιγμή του Κουρούπη στην εκπνοή, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, ανέτρεψε στον Χαλκιά και έδωσε τη δυνατότητα στον Χατζησάββα να λυτρώσει τον Ιωνικό από τα έντεκα βήματα.

Το χέρι του έβαλε πρώτα ο ανεκδιήγητος Αθηναίος διαιτητής Γκάμαρης, ο οποίος υποχρέωσε τα «ελάφια», με το «έτσι θέλω», να παίξουν από το 43’ με παίκτη λιγότερο. Η απόφασή του να αποβάλλει τον Μπούτερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για… κλωτσιά που παραλίγο να δεχθεί από τον Δημακάκο μετά από μεταξύ τους μονομαχία, ήταν… κωμικά εξοργιστική.

Με την απίθανη «εφεύρεσή» του, ο Γκάμαρης υποχρέωσε τη Ρόδο να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητά της, ενώ της στέρησε ένα σημαντικό «όπλο» για τον τελικό με τον Εθνικό. Εκτός της φάσης του 43’, ο Γκάμαρης ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ είναι απορίας άξιο, πώς σ’ ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, στις εξέδρες βρέθηκαν περίπου εκατό άτομα.

Κατά τα άλλα και σ’ έναν αγώνα με νεύρα και πολλές εντάσεις, η ομάδα του Τίμου Καβακά έλεγξε τον ρυθμό, δεν απειλήθηκε στο παραμικρό (ο Ιωνικός είναι ζήτημα αν κατέγραψε μία τελική), όμως για άλλο ένα ματς δεν πήρε ούτε το ελάχιστο.

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Γιαταγανάκης, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογκοσιάν (63’ Βολονάκης), Γεωργόπουλος (73’ Όλα), Χατζησάββας, Χαλκιάς, Νικολέττος.
Ρόδος: Παναγόπουλος, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Λένγκα, Κουρούπης, Ιμεραλιλάι, Πότσι, Πινδώνης, Αυγενικού, Λέκκας (69’ Μυλωνάς, 92’ Δημητριάδης), Μπούτερ.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή