Σάββας Ορφανίδης: «Ο δρόμος κρύβει... πολλές παγίδες»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί από την Παρασκευή στο «στρατόπεδο» του Φοίβου, ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, έφτασε σε μια θριαμβευτική νίκη επί του Ηρακλή Μ. στο γήπεδο του με 5-0.

Κατέκτησε τρεις βαθμούς ακόμα, που σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη Αρχαγγέλου στην Κω από τον ΔΙ.Α., του έδωσαν για μια ακόμα φορά τον «αέρα» διαφοράς ασφαλείας από τη δεύτερη θέση, στην οποία ισοβαθμούν πλέον οι δυο διώκτες του. 

Η επιστροφή στις νίκες για τον Φοίβο, έγινε με καλή εμφάνιση αλλά αυτό δεν καθησυχάζει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τους παίκτες της, που πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί μέχρι το τέλος, για να μην αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα προς την επίτευξη του στόχου τους. 

Ευχαριστημένος  από την εμφάνιση αλλά και την νίκη της ομάδας του, ο Σάββας Ορφανίδης είπε τα εξής: 
«Η νίκη επί του Ηρακλή Μαριτσών ήρθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Πήραμε με αυτό τον τρόπο, τρεις ακόμα βαθμούς και πήγαμε πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Υπάρχει μια διαφορά με τη δεύτερη θέση, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο, γιατί ο δρόμος προς την κατάκτηση του τίτλου, κρύβει ακόμα πολλές παγίδες».