Αποτελέσματα των διαγωνισμών  «ΕΥΔΗΜΟΣ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» 2017 - 2018

Από το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των διαγωνισμών «ΕΥΔΗΜΟΥ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΥ» που πραγματοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2017 – 2018.
 

Ο διαγωνισμός «ΕΥΔΗΜΟΣ» πραγματοποιήθηκε την 11η Νοεμβρίου 2017 και συμμετείχαν 150  μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από τα Γυμνάσια του Νομού. Ο διαγωνισμός «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» πραγματοποιήθηκε την 20η Ιανουαρίου 2018 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν 46 μαθητές που προκρίθηκαν από τον «ΕΥΔΗΜΟ».

Οι μαθητές στους διαγωνισμούς αυτούς έχουν  την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις πνευματικές αρετές τους και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε απαιτητικά θέματα με πολλαπλά μαθησιακά οφέλη.

Όπως διαπιστώνουμε κάθε χρόνο, οι μαθητές του νομού μας ανταποκρίνονται στις μαθηματικές προκλήσεις με επιτυχία και δημιουργούν προσδοκίες λαμπρών επιτυχιών για το μέλλον. Αναλυτικά, οι μαθητές που διακρίθηκαν στους δύο αυτούς διαγωνισμούς είναι:

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ
ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, 6o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ
ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, 2ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ
ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΠΑΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΥΔΝΑ, ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΠΟΤΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ, 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ

Η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη του Παραρτήματος συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εύχονται καλή συνέχεια στους επόμενους διαγωνισμούς.