«Κερασάκι» με το αήττητο για τον Αστέρα Μασσάρων

«Κερασάκι» με το αήττητο για τον Αστέρα Μασσάρων

«Κερασάκι» με το αήττητο για τον Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Κάτι ακόμα χρωστάει στους φίλους του ο πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, σύμφωνα με τον προπονητή του Σάββα Σταυρίδη

Ξεκίνησε τη χρονιά ως το μεγάλο φαβορί, με τη σταθερά πειστική παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στήριξε τα προγνωστικά και το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Αδελφοσύνη τον βρήκε να πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία.

Ο Αστέρας Μασσάρων θα στεφθεί σε λίγο καιρό και τυπικά πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, με τον προπονητή του, Σάββα Σταυρίδη, να τονίζει, με δήλωσή του στην «Ροδιακή» πως καλός είναι ο τίτλος, όμως του χρειάζεται το «κερασάκι» του:

«Είμαστε δίκαια πρωταθλητές κατά κοινή ομολογία όλων. Τούτη τη φορά έχουμε μπροστά μας ένα επιπλέον κίνητρο, που είναι το αήττητο στους εναπομείναντες τρεις αγώνες. Σ’ αυτό επικεντρωνόμαστε όλοι, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα είμαστε σοβαροί ως το τέλος και περιμένουμε με ανυπομονησία τη φιέστα μας».

Όσο για την επόμενη μέρα και τον τρόπο με τον οποίο θα σχεδιαστεί η ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, η όποια συζήτηση θα αποκτήσει πραγματική βάση μετά τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, το προσεχές καλοκαίρι.

Αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και φιλοσοφία, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο Αστέρας θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον φετινό κορμό του και να τον ενισχύσει με δύο-τρεις προσθήκες το πολύ.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.