«Κερασάκι» με το αήττητο για τον Αστέρα Μασσάρων

Ξεκίνησε τη χρονιά ως το μεγάλο φαβορί, με τη σταθερά πειστική παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στήριξε τα προγνωστικά και το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Αδελφοσύνη τον βρήκε να πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία.

Ο Αστέρας Μασσάρων θα στεφθεί σε λίγο καιρό και τυπικά πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, με τον προπονητή του, Σάββα Σταυρίδη, να τονίζει, με δήλωσή του στην «Ροδιακή»  πως καλός είναι ο τίτλος, όμως του χρειάζεται το «κερασάκι» του: 

«Είμαστε δίκαια πρωταθλητές κατά κοινή ομολογία όλων. Τούτη τη φορά έχουμε μπροστά μας ένα επιπλέον κίνητρο, που είναι το αήττητο στους εναπομείναντες τρεις αγώνες. Σ’ αυτό επικεντρωνόμαστε όλοι, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα είμαστε σοβαροί ως το τέλος και περιμένουμε με ανυπομονησία τη φιέστα μας». 

Όσο για την επόμενη μέρα και τον τρόπο με τον οποίο θα σχεδιαστεί η ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, η όποια συζήτηση θα αποκτήσει πραγματική βάση μετά τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, το προσεχές καλοκαίρι. 

Αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και φιλοσοφία, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο Αστέρας θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον φετινό κορμό του και να τον ενισχύσει με δύο-τρεις προσθήκες το πολύ.