Ροδίων Άθλησις: Στην τελική ευθεία για διεκδίκηση της ανόδου

Στο κλειστό του Απόλλωνα, στη Ριζούπολη, θα πραγματοποιηθούν τα μπαράζ ανόδου του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών μεταξύ του Απόλλωνα Αθηνών, του Ροδίων Άθλησις, της ΑΕΚ και της Παλλήνης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ του Σαββατοκύριακου για την άνοδο στην πιο πάνω Κατηγορία έχει ως εξής: 
Το πρόγραμμα του Α' ομίλου:
Σάββατο 31 Μαρτίου
17.30: Απόλλων Αθηνών - Ροδίων Άθλησις (1)
20.15: ΑΕΚ - ΑΟ Παλλήνης (2)
Κυριακή 1 Απριλίου
17.00: Ηττημένος (1) - Ηττημένος (2)
19.00: Νικητής (1) - Νικητής (2)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΔΙΩΝ 
Με αφορμή τους αγώνες μπαράζ του Σαββατοκύριακου, η Διοίκηση του Ροδίων έχοντας ξεκάθαρη θέση  στην παρουσία των φίλων της ομάδας στους αγώνες εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Το Σαββατοκύριακο 31/3/18 και 1/4/18 η ανδρική ομάδα βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» θα συμμετάσχει για 3η συνεχόμενη χρονιά  σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. 

Η Διοίκηση του σωματείου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως εξασφάλισε την κάλυψη του πρώτου αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του «Γ.Σ Απόλλων».

Έτσι, το Σάββατο 31/3/18  και ώρα  17.30 όλοι οι φίλοι της ομάδας  θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι απευθείας από το γήπεδο της Ριζούπολης. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε πλάι μας για ακόμη μια φορά τους 2 μεγάλους υποστηρικτές της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, τους κ. Νικολιδάκη Μάνο και τον όμιλο «H Hotel –Χατζηλαζάρου».

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία».