Αναπτυξιακοί αγώνες ιππασίας στον Κάδμο

Αγώνες για την ανάπτυξη της ιππασίας στην περιοχής μας θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Κάδμου, αποτελώντας μια πραγματική δικαίωση μετά την προσπάθεια του ομίλου από τη Ρόδο τα τελευταία χρόνια ώστε οι ιππείς και αμαζόνες να μπορούν να έχουν συμμετοχή χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουν τεράστιο ποσό για μετακινήσεις και διαμονή.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί η ιππική δεξιοτεχνία και την Κυριακή η υπερπήδηση εμποδίων, ενταγμένα στο πρόγραμμα του 1ου αγώνα για το 2ο τουρνουά TRM BALATON.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Κάδμου με τον ΔΟΠΑΡ υπό την αιγίδα της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Ιππασίας με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό. Ανά την Ελλάδα έχουν λοιπόν δημιουργηθεί όμιλοι με συμμετοχή των ιππέων και των αμαζόνων χωρίς την ταλαιπωρία και το κόστος της μετακίνησης αλλά με τη συμμετοχή της αρμόδιας επιτροπής κριτών και σχεδιαστών από την Ομοσπονδία.

Έτσι, γίνονται αγώνες σε εγκαταστάσεις της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας, της Κρήτης, της Θεσσαλίας της Κέρκυρας και φυσικά της Ρόδου, ενώ παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση των συμμετοχών σε σχέση με παλαιότερα αλλά και έκδοση περισσότερων νέων αδειών ιππέων.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 30/03/2018
13:00 Ενημερωτική σύσκεψη εκπροσώπων ομίλου & επιτροπής αγώνα
13:50 Αναμνηστική Φωτογραφία υποψηφίων ΑΙΑ
14:00 Εξέταση ΑΙΑ γραπτά
15:00 Εξέταση Πρακτικά ΙΔ
16:00 Εξέταση Πρακτικά ΥΕ
17:00 Οριστικοποίηση συμμετοχών ΙΔ

Σάββατο 31/03/2018
Καλύτερη παρουσία στον κτηνιατρικό έλεγχο, φωτογραφίες
Παράγοντες- Γονείς)

Κυριακή 01/04/2018
*Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος της κάθε κατηγορίας