Γεννήθηκαν τρίδυμα στην Euromedica

Γεννήθηκαν τρίδυμα στην Euromedica

Γεννήθηκαν τρίδυμα στην Euromedica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2412 ΦΟΡΕΣ

Για προληπτικούς και μόνο λόγους, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά των δύο εκ των τριών νεογνών στη μονάδα αυξημένης φροντίδας προώρων που λειτουργεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια «περιπέτεια ζωής» με τη γέννηση τριδύμων στο Μαιευτικό τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου. Η Μαιευτήρας Γυναικολόγος κ. Ελένη Ευμοιρίδου, η οποία είχε την ευθύνη της παρακολούθησης της κύησης των τριδύμων στις 34 εβδομάδες που διήρκεσε, με την επιστημονική στήριξη, ομάδας ιατρών που αποτελείτο από τους Μαιευτήρες Γυναικολόγους Θεόδωρο Ευθυμίου και Σάββα Παπαγεωργίου και τον αναισθησιολόγο Θέμη Πιστόλα, έφεραν στο φώς της ζωής με καισαρική τομή τα τρία νεογνά. Τα βρέφη, ένα αγοράκι βάρους 2,100 κιλών και δύο κοριτσάκια, βάρους 1,780 και 1,400 κιλών, πέρασαν αμέσως στη φροντίδα της παιδιατρικής ομάδας της κλινικής, η οποία, για προληπτικούς και μόνο λόγους, έκρινε απαραίτητη τη μεταφορά των δύο εκ των τριών νεογνών στη μονάδα αυξημένης φροντίδας προώρων που λειτουργεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο