Σοκ στη Ρόδο: Υποβιβασμός με ήττα από τον Εθνικό στο 92’

Σοκ στη Ρόδο: Υποβιβασμός με ήττα από τον Εθνικό στο 92’

Σοκ στη Ρόδο: Υποβιβασμός με ήττα από τον Εθνικό στο 92’

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3944 ΦΟΡΕΣ

Την ήττα γνώρισε σήμερα η Ρόδος με 1-0 από τον Εθνικό, στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, χάρη σε γκολ του Μακρυγιάννη στο 92’, αποτέλεσμα που σηματοδοτεί τον υποβιβασμό της στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Σε ένα κλειστό και νευρικό παιχνίδι, οι «πράσινοι» προσπάθησαν με τη βοήθεια των 2.000 και πλέον θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο για να την υποστηρίξουν, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο ο Εθνικός είχε ξεκάθαρα αμυντικούς προσανατολισμούς, δεδομένου ότι ακόμη και με ισοπαλία θα κατακτούσε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Ρόδος όμως έμεινε σχετικά νωρίς στο παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 40’ του Κουρούπη, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8 παίκτες (!), κάτι για το οποίο έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Φωτιάδη από τον σύνδεσμο Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα εκτός του Κουρούπη που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ (οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε καν παράβαση), ακολούθησε η 2η κίτρινη κάρτα στον Αποστόλου στο 79’ και μια ακόμη 2η κίτρινη στον Μκριτσιάν στο 85’, για την οποία επίσης στην ομάδα της Ρόδου είναι έξαλλοι, καθώς την θεωρούν υπερβολική.

Τα «ελάφια» προσπάθησαν στο τέλος έστω και με οκτώ παίκτες να πετύχουν το γκολ της λύτρωσης, αφού δεν ευνοούνταν με την ισοπαλία βάσει των άλλων αποτελεσμάτων (Κερατσίνι – Ασπρόπυργος 1-2, Ζευγολατιό – Ιωνικός 1-2), με συνέπεια να βγει ολόκληρη η ομάδα μπροστά, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε σε μια αντεπίθεση στο 92’ ο Μακρυγιάννης που είχε μπει ως αλλαγή στο γήπεδο δύο λεπτά νωρίτερα, δίνοντας τη «χαριστική βολή» στη Ρόδο.

Οι συνθέσεις:

Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (80’ Τάχος), Κουρούπης, Μκριτσιάν, Άλμπι, Αποστόλου, Πότσι (53’ Βολονάκης), Πινδώνης, Αυγενικού, Μυλωνάς, Λέκκας.
Εθνικός: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσσης, Κατίδης, Δωματάς (90’ Μακρυγιάννης), Κωνσταντίνου, Γκέσιος (63’ Κατσικοκέρης), Τεγούσης (52’ Μισέλ), Παυλάκης.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”