Γιώργος Ξύπας: «Εδώ που φτάσαμε, θα παλέψουμε για την άνοδο»

Γιώργος Ξύπας: «Εδώ που φτάσαμε, θα παλέψουμε για την άνοδο»

Γιώργος Ξύπας: «Εδώ που φτάσαμε, θα παλέψουμε για την άνοδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Το σύνθημα ενόψει των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία δίνει ο προπονητής του Ευκλή

Στη μαθηματική εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας μεταφράζεται για τον Ευκλή η σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε την Κυριακή επί του Πολύστρατου με 2-1.

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι Σορωνιάτες ξέφυγαν κατά έξι βαθμούς από τον προχθεσινό αντίπαλό του και «καθάρισαν», δεδομένου πως έχουν το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία (το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο 1-1).

Παρότι για τον Ευκλή η άνοδος στην Α’ κατηγορία δεν ήταν, στο ξεκίνημα της χρονιάς, αυτοσκοπός, εδώ που έφτασε, είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του. Όπως τονίζει ο προπονητής των δευτεραθλητών, Γιώργος Ξύπας, οι ευκαιρίες είναι για να αξιοποιούνται:

«Από τη στιγμή που τερματίσαμε δεύτεροι και μαθηματικά, θα αγωνιστούμε με στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια των μπαράζ. Τώρα πια ο στόχος μας είναι η άνοδος. Τις ευκαιρίες που μας δίνονται δεν πρέπει να τις σπαταλάμε».

Ο τεχνικός του Ευκλή αναγνωρίζει πως έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα του τη δεδομένη στιγμή, προφανώς δεν είναι έτοιμη να σηκώσει το βάρος της συμμετοχής στην Α’ κατηγορία. Αν καταφέρει να προβιβαστεί, τις αποφάσεις σχετικά με τους στόχους της και την ενίσχυσή της θα τις λάβει η διοίκηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου