Κοινωνική προσφορά του ομίλου Inner Wheel Ρόδου για το πασχαλινό τραπέζι αδύναμων συμπολιτών μας

Σε μια δύσκολη εποχή, φανερώνεται έμπρακτα η κοινωνική ευαισθησία από φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις και σχολεία, δίνοντας σε όλους μας ένα ελπιδοφόρο και ουσιαστικό μήνυμα τις Άγιες αυτές ημέρες της Αναστάσεως.

Έτσι για άλλη μία φορά ο Όμιλος INNER WHEΕL Ρόδου, προσέφερε την απαραίτητη ποσότητα κρέατος για το πασχαλινό γεύμα των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας καθώς και η Διαχειριστική Επιτροπή Ισραηλίτικης Κοινότητας Ρόδου κρέας και πασχαλινά κουλούρια.

Το Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου, ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και το 4ο Λύκειο Ρόδου, προσέφεραν για το παραπάνω πρόγραμμα τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Επίσης σε καθημερινή βάση οι επιχειρήσεις Δ&Σ Ποντικάκης, Άρτος & Παράδοση και Στάνη παρέχουν άρτο και η Πατατεμπορική σημαντική ποσότητα πουρέ πατάτας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου, ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Πετράκης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα και το Φως της Αναστάσεως να τους χαρίσει Υγεία, Αγάπη και Ευημερία.