Ακαδημία Καλύμνου: Πρώτη θέση στο τουρνουά και τιμητικές απονομές

Η ομάδα μίνι κοριτσιών της Ακαδημίας Καλύμνου πήρε την πρώτη θέση στο 2ο Αναπτυξιακό Τουρνουά της κατηγορίας που διοργάνωσε το διήμερο 3-4 Απριλίου, κερδίζοντας στον τελικό τον Ανταγόρα. 

Η οικοδέσποινα, μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, τονίζοντας τα εξής: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Αναπτυξιακό τουρνουά ΜΙΝΙ Κοριτσιών που διεξήχθη στην Κάλυμνο από την ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (CBA), τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη, 3 και 4/4/2018. 

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως, εκτός από τους χορηγούς της, και τις ομάδες ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ και ΗΡΑΚΛΗ 2000 που δέχθηκαν να συμμετάσχουν και τις δύο ημέρες του τουρνουά, παρά τις δυσκολίες των μετακινήσεων από την Κω στην Κάλυμνο.

Οι αγώνες, παρά το νεαρό της ηλικίας, ήταν υψηλού επιπέδου κι έδωσαν την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες ν’ αγωνισθούν σε κανονικές συνθήκες αγώνα, ν’ αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και παραστάσεις, να ενωθούν και να συμπεριφέρονται ως ομάδα, να συναγωνιστούν με συνομήλικες αντιπάλους και να εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις τους.

Στο τέλος των αγώνων, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ τίμησε τους Ιωάννη Νομικάριο, Εμμανουήλ Κουλλιά και Νικόλαο Καραντώνη, διότι τίμησαν την Κάλυμνο, παίζοντας μπάσκετ σε ομάδες υψηλότερου επιπέδου εκτός νησιού, καθώς και τον Γεώργιο Χατζηκαλημέρη, για τη συνολική  του προσφορά  στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου».