Πρώτα γήπεδο, μετά Επιτάφιος...

Πρώτα γήπεδο,  μετά Επιτάφιος...

Πρώτα γήπεδο, μετά Επιτάφιος...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 379 ΦΟΡΕΣ

Ακόμη και χθες είχε προπόνηση η Καλλιθέα εν όψει του F4 που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Καλυθιών

Σε ρυθμούς φάιναλ φορ κινείται η Καλλιθέα η οποία θα φιλοξενήσει στην έδρα της το επόμενο Σαβ/κο (14-15/4) τους ημιτελικούς καθώς και τον τελικό του πρωταθλήματος ανδρών Δωδεκανήσου, για τη σεζόν 2017-18.

Με απώτερο στόχο την κατάκτηση του τίτλου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και φυσικά το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική, η ομάδα του Χρήστου Μπίλια προετοιμάζεται εντατικά για τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν τους κόπους μίας ολόκληρης σεζόν.

Ακόμη και χθες, Μεγάλη Παρασκευή, το πρόγραμμα έλεγε «προπόνηση», αν και αρκετά νωρίτερα από τη συνηθισμένη ώρα προκειμένου παίκτες και προπονητές να λάβουν μέρος στην περιφορά του Επιταφίου.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, με όλους τους αθλητές να συμμετέχουν κανονικά, πλην του Παναγιώτη Κούρου που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα με το γόνατό του και ξεκουράζεται.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα διαπιστωθεί αν θα είναι πλήρως έτοιμος για τους αγώνες του φάιναλ φορ.

Οι ρυθμοί στις προπονήσεις είναι υψηλοί, όλοι εστιάζουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της άμυνας και περιμένουν τον ημιτελικό με τον Ηρακλή 2000.

Η επόμενη προπόνηση της Καλλιθέας είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα οπότε και η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία.

Εξάλλου, την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 18.00’ και 20.00’ (οι ημιτελικοί του Σαββάτου).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.