Ετοιμασίες σε πυρετώδεις ρυθμούς για το F4 στη Ρόδο

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής του final four του Κυπέλλου στο βόλεϊ, που θα γίνει στο Κλειστό της Καλλιθέας στο νησί μας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, προσπαθούν καθημερινά ο καθένας να φέρει σε πέρας  αυτό που έχει αναλάβει, προκειμένου το νησί μας, αφού τύχει από τα τηλεοπτικά μέσα της ανάλογης προβολής, να διοργανώσει κατά τον καλύτερο τρόπο αγώνες τέτοιου επιπέδου. 

Στο νησί μας έρχονται οι μεγάλες δυνάμεις του ανδρικού βόλεϊ να διεκδικήσουν τον θεσμό, που δεν είναι άλλες από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ , τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό. Το θέαμα συνεπώς είναι εξασφαλισμένο.

Όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, μέχρι το τέλος της  εβδομάδας, αναμένεται από την Αθήνα η  επιτροπή Ε, όπως ονομάζεται,  και η οποία αφού ελέγξει το Κλειστό για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, θα δώσει την έγκρισή της, οπότε και θα είναι όλα στην εντέλεια.

Σχετικά με ένα θέμα που δημιουργήθηκε με παρέμβαση του ΠΑΟΚ για τη  μετακίνηση οπαδών του στο φάιναλ φόρ, έγινε γνωστό πως αυτό δεν άπτεται της Οργανωτικής Επιτροπής, αλλά είναι ξεκάθαρα θέμα της ΕΟΠΕ, η οποία έχει εδώ και πολύ καιρό εντολή απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, από τον ΓΓΑ κ. Βασιλειάδη κι αυτό συνεχίζει να πράττει. Θα εκδοθούν σχετικές προσκλήσεις για να μπει ο κόσμος στο γήπεδο, ενώ οι εκπρόσωποι του Τύπου και των ΜΜΕ, θα μπουν στο Κλειστό με τις διαπιστεύσεις τους.