Το World Taekwondo Beach Championship της Ρόδου στον ΣΚΑΪ

Το World Taekwondo Beach Championship της Ρόδου στον ΣΚΑΪ

Το World Taekwondo Beach Championship της Ρόδου στον ΣΚΑΪ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Πλάνα από την τελετή έναρξης και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών θα προβληθούν στις 13 Μαΐου

Σε μία πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε το World Taekwondo Beach Championship, που θα γίνει στη Ρόδο από τις 25 ως τις 28 Απριλίου, με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις τέσσερις ημέρες των αγώνων, η τελετή έναρξης, αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστούν, θα προβληθούν το βράδυ της 13ης Μαΐου σε ένα ειδικό αφιέρωμα, αμέσως μετά το Survivor.

To πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 60 λεπτών και την παρουσίαση θα κάνουν η Λάουρα Νάργες και ο Στέφανος Αβραμίδης. Οι λάτρεις του αθλήματος λοιπόν, μπορούν να συντονιστούν στις 13 Μαΐου στον ΣΚΑΪ, για να ζήσουν τις ξεχωριστές συγκινήσεις που θα προσφέρει το μοναδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται και φέτος στη χώρα μας.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Παραλίας θα γίνει στο Ναυτικό Όμιλο Ρόδου που θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες και αναμένεται να προσελκύσει σχεδόν 1.000 αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού.

Έχει μάλιστα το χαρακτήρα open, γεγονός, που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι Έλληνες αθλητές το επιθυμούν!

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τaekwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.

Όπως και πέρυσι, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος θα είναι η Daedo International, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την καινοτομία στο taekwondo.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα