Ιάλυσος: Πρώτα διοίκηση και μετά προπονητής

Ακόμα δεν έχει μπει το… νερό στ’ αυλάκι για τον Ιάλυσο της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του, έχουν σαν στόχο να δρομολογήσουν εξελίξεις στο σύλλογο, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι νωρίς ακόμα.

Έξαλλου είναι μεγάλο το διάστημα που ακολουθεί, από τώρα και μέχρι την έναρξη  της προετοιμασίας και του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Υπάρχει δηλαδή ο χρόνος, μέσα στο οποίο μπορούν να γίνουν όλα.   

Εκείνο που προέχει όπως είναι γνωστό, είναι να συνέλθει και να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές σε ότι αφορά τα μέλη που θα συμμετάσχουν σε αυτό τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Το μόνο σίγουρο –τουλάχιστον μέχρι χθες- είναι πώς θα παραμείνει στην θέση του, ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας αλλά και πολλοί από τους συνεργάτες του. 

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Εκείνο που θα ακολουθήσει του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι η εξεύρεση προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα του Ιάλυσου στον πρωταθλητισμό, καθώς αυτός θα είναι ο στόχος τη νέα περίοδο.

Υπάρχει πλέον η εμπειρία μετά την περίοδο που τελείωσε, όπως επίσης στη διάθεση της Διοίκησης και η έκθεση του τέως τεχνικού της ομάδας Θανάση Τερζή, ο οποίος αναφέρει σε αυτήν, κάθε λεπτομέρεια για όλους τους ποδοσφαιριστές. Η αξιολόγηση της έκθεσης θα κρίνει πολλά για τους παίκτες. Βέβαια όπως είναι ήδη γνωστό, έχουν αποχωρήσει από τον Ιάλυσο, οι Παφιάκης, Σπάρταλης και ο Βλάχος.  

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ  Ο Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
Από πλευράς ποδοσφαιριστών, το μόνο που έγινε γνωστό, είναι η επιθυμία του Παντελή Αθανασίου να επιστρέψει στην ομάδα. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, καθώς ο Ρόδιος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και έχει επιστρέψει στο νησί μας. 

Τον αν έχει θετική ή αρνητική κατάληξη η υπόθεση του Παντελή Αθανασίου, θα εξαρτηθεί από τη Διοίκηση και τον προπονητή που θα έρθει.