Προς εκλογές και αλλαγή σκυτάλης ο Άρης

Μέσα στον Μάιο σκοπεύει να διοργανώσει η διοίκηση του Άρη τη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα κορυφωθεί με τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σημερινός επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» του Αρχαγγέλου, Σάββας Σφυριαλλάς, δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αποχωρήσει από τα κοινά του σωματείου.

Πρόθεσή του είναι να παραδώσει τη «σκυτάλη» και  να συνεχίσει να προσφέρει από άλλο πόστο, ως μέλος ενός ανανεωμένου και ενισχυμένου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα εγγυηθεί την κάθοδο, στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενός Άρη πρωταγωνιστή. 

Ο κ. Σφυριαλλάς εκτιμά πως φέτος η ομάδα πέτυχε τον στόχο τον οποίο είχε θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς και που δεν ήταν άλλος από το πλασάρισμά της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας,  ταυτόχρονα όμως πιστεύει πως έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, μπορούσε να κάνει μία ακόμα καλύτερη πορεία, καθώς έδειξε να έχει τις δυνατότητες.

Ο τελικός απολογισμός θα γίνει στην επικείμενη Γ.Σ. κι εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως τα θέλουν στον Αρχάγγελο, του χρόνου ο Άρης θα διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις και δυνάμεις αυτό που δεν κατάφερε φέτος.