Η British Airways ελπίζει σε συμφωνία πριν την απεργία

Η British Airways ελπίζει σε συμφωνία πριν την απεργία

Η British Airways ελπίζει σε συμφωνία πριν την απεργία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Η British Airways δεν πρόκειται να καθηλωθεί στο έδαφος, αν ξεκινήσει από τη Δευτέρα η πρώτη ημέρα της τριήμερης απεργίας των πληρωμάτων καμπίνας, σύμφωνα με τον διευθυντής της, ο οποίος ελπίζει ότι θα επιτευχθεί μία συμφωνία με την ένωσή τους.

Η British Airways δεν πρόκειται να καθηλωθεί στο έδαφος εάν πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα η πρώτη ημέρα της τριήμερης απεργίας των πληρωμάτων καμπίνας, ανακοίνωσε ο διευθυντής της Ουΐλι Ουόλς.

Ο ίδιος τόνισε πως ευελπιστεί ότι θα επιτευχθεί μία συμφωνία με την ένωσή τους, που έχει ως αιχμή της την πολιτική μείωσης των δαπανών λειτουργίας της, αλλά πρόσθεσε πως σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία διαθέτει εναλλακτικά σχέδια για να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της.

«’Εχουμε επιλύσει όλα τα ουσιαστικά ζητήματα. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Ουόλς, μιλώντας στην τηλεόραση του BBC. «Η ΒΑ θα επιβιώσει και θα γίνουμε ισχυρότεροι διότι ξεπερνούμε τα βασικά ζητήματα. Δεν θα επιτρέψουμε στην Unite (Ένωση), τους συνδικαλιστές να μας καθηλώσουν».

Οι συνομιλίες μεταξύ του συνδικάτου και της ΒΑ διακόπηκαν το Σάββατο, όταν διαδηλωτές εισέβαλαν στο σημείο των διαβουλεύσεων, στην έδρα του διαμεσολαβητή βιομηχανικών διαφορών ACAS στο Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10