Ενα ξεκαρδιστικό έγκλημα  στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου

Πρόκειται για ένα φόνο χωρίς πτώμα, αφού αυτός που δολοφονείται στη παράσταση που ανεβάζει η θεατρική ομάδα Πράξις, με τίτλο "Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ" δεν είναι άλλος από τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ..

Πρόκειται για μια κωμωδία που στήνεται γύρω από την πρεμιέρα ενός ερασιτεχνικού θεατρικού εργαστηρίου με ιδιαίτερα μέλη και μια ακόμα πιο ιδιαίτερη σκηνοθέτη... 
Το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» επιχειρεί να ανεβάσει στη σκηνή ένας ερασιτεχνικός θίασος με υψηλές φιλοδοξίες και βασικές ελλείψεις.. Μια μάνα -σύζυγος αρκετά ψωνισμένη και στη κλιμακτήριο, ένας ωραιοπαθής και αργόστροφος, μια λαϊκή πωλήτρια καλλυντικών, μια αναρχική, μια κλαίουσα άρτι χωρισθήσα  νεαρή,   ένας ξεχασιάρης που όμως ερμηνεύει 4 ρόλους, ένας  μαραγκός με το μυαλό του μόνιμα στο σεξ, μια τεχνικός σκηνής δοσμένη στο ποδόσφαιρο και τις οδομαχίες, ένας βοηθός που τρέχει να ικανοποιήσει την ετοιμόγεννη γυναικά του  όποτε του ζητήσει κάτι, αποτελούν τον αλλοπρόσαλλο θίασο που παρά τις αντιξοότητες και τις εσωτερικές συγκρούσεις αγωνίζεται σθεναρά για να ολοκληρωθεί το διπλό δράμα, αυτό που παίζεται όπως-όπως στη σκηνή κι εκείνο το άλλο που διαδραματίζεται στα παρασκήνια. Κι όλα αυτά υπό τις οδηγίες της σκηνοθέτιδος η οποία μετά από απανωτούς νευρικούς κλονισμούς το χει ρίξει στο ποτό.

Σκηνοθεσία- κοστούμια – φωτισμοί: Κώστας Κατσουλάκης 
Σκηνικά:  Ανδρομάχη Μπατζούκη. 
Βοηθός σκηνοθέτη:  Ιφιγένεια Παπανικολάου
Παίρνουν μέρος οι: Γιάννης Αποκούραστος, Ρούλα Βασιλοπούλου, Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λινάρδος, Ελένη Μικρομανώλη, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Γιάννης Παστρικός, Γεωργία Παντελή Μπραϊκίδη, Ανθή Πλατή, Νίνα Ρηγούτσου, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά, Κώστας Χαρτοφύλλης.
Οι παραστάσεις θα δοθούν από 20 - 29  Απριλίου στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου στις 21.15 μ.μ. 

Εισιτήρια προπωλούνται:  
Αυλή μεζεδοπωλείο (πεζόδρομος Κωστή Παλαμά 17)
Σκούφος ζαχαροπλαστείο (Νικ. Πλαστήρα 13)
Πλατής κοσμηματοπωλείο ( Κωνστ. Υδραίου 64 )
Τιμή εισιτηρίου προπώλησης 10 ευρώ.
Στο ταμείο 12 ευρώ. 
Εισιτήρια φοιτητών και ανέργων  9 ευρώ.

Ποιός σκότωσε τον Wiliam
Δημοτικό Θέατρο
20-29 Απριλίου
Ώρα 21:15