Ποιοι δρόμοι της Ρόδου θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστοί

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων πετοσφαίρισης της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (FINAL-4), που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφορικές ρυθμίσεις το χρονικό διάστημα από την 14.00’ έως 23.00’ ώρα σήμερα Παρασκευή 20.04.2018 και από την 14.00’ ώρα έως την ολοκλήρωση της διοργάνωσης το Σάββατο 21.04.2018.

Ειδικότερα:

* Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων επί της δημοτικής οδού που διέρχεται έμπροσθεν του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας, από τη συμβολή της με τη δημοτική οδό στο ύψος των εγκαταστάσεων ΚΤΕΛ Ρόδου και σε μήκος -500- μέτρων έως τη συμβολή της με τη δημοτική οδό που συνδέει την ε.ο. Ρόδου-Λίνδου με το κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας.

* Μονοδρομείται και απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων επί της ανώνυμης δημοτικής οδού που συνδέεται με την οδό που διέρχεται έμπροσθεν του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας, με κατεύθυνση από το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας προς την ε.ο. Ρόδου-Λίνδου.

Εξαιρούνται των απαγορεύσεων κυκλοφορίας – στάθμευσης τα οχήματα μόνιμών κατοίκων της περιοχής, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε.Κ.Α.Β., ραδιοτηλεοπτικών δικτύων, διοργανωτών και παραγόντων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.