Ευτυχώς κι ο Θεοδοσίου για το Φοίβο

Ευτυχώς κι ο Θεοδοσίου για το Φοίβο

Ευτυχώς κι ο Θεοδοσίου για το Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 305 ΦΟΡΕΣ

Ο Φοίβος έχανε 2-1 στην Κάρπαθο από τον Ποσειδώνα ως το 88’, όταν αποφάσισε ο έμπειρος μεσοαμυντικός να αναλάβει …δράση και να σκοράρει δύο φορές ώστε να δώσει το πολύτιμο «διπλό».

Παιχνίδι… θρίλερ χθες στην Κάρπαθο όπου ο Φοίβος ήθελε πάση θυσία νίκη, για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ασχέτως του τι θα γίνει σήμερα και του αν ο ΔΙ.ΑΣ καταφέρει να φύγει νικητής από την Παστίδα όπου ο Αστέρας «καίγεται» για τη νίκη ώστε να παλέψει ως το τέλος την παραμονή του.

Οι Κρεμαστινοί ,ε την πλάτη στον… τοίχο, ήταν πίσω στο σκορ με 2-1, αλλά στο 88’ και στο 91’ ο Θεοδοσίου με δύο τέρματα, τους έδωσε τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μόλις στο 12’ ο Γκινής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά τον Φοίβο, όμως ο Ποσειδώνας αντέδρασε και ισοφάρισε αρχικώς λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42’, όταν ο Τσαβέλης σούταρε και η μπάλα, αφού κόντραρε σε σώματα, κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κεφάλα.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν μόνο εκεί και κατάφεραν να προηγηθούν, πάλι με τον Τσαβέλη και το σουτ του έξω από την περιοχή στο 62’. Από κείνο το λεπτό και μετά άρχισε όμως το… ανελέητο σφυροκόπημα από τον Φοίβο, χάνοντας ένα …τσουβάλι ευκαιρίες με τους Τζιβίλογλου, Μόσχου, Στεφανίδη και Γκινή, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει έστω στην ισοφάριση.

Αυτό έγινε στο 88’ μετά από συνδυασμό Ορφανίδη-Τζιβίλογλου και την πάσα στον Θεοδοσίου που με πλασέ έκανε το 2-2. Η ολική ανατροπή πια σημειώθηκε στο 91’ με πάσα από αριστερά και πλασέ από κοντά, επίσης του Θεοδοσίου, για το τελικό 2-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Τσοπανάκης με βοηθούς τους Αντωνά και Κούτση.

Ποσειδών: Γαλάνης, Κεσίδης, Καουκάκης Γ., Κούτολος, Φασουλέτος, Φελλουζής, Τσαβέλης, Καουκάκης Χ., Δράκος, Κοντονικόλαος, Νασόπουλος (83’ Βιλανούτσι).

Φοίβος: Κεφάλας, Καραγεωργίου (67’ Φωτεινής), Χατζησάββας, Παϊζάνος Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Καλημέρης (87’ Καρίκης), Μόσχος (67’ Ταφάνι), Στεφανίδης, Γκινής, Ορφανίδης.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας