«Σάρωσε» ο Ροδήλιος στο Πανελλήνιο Πίστας

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τον Ροδήλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας και κατά τη δεύτερη μέρα του, το περασμένο Σάββατο, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.  

Στον αγώνα ταχύτητας Παίδων έλαβαν μέρος οι Σταμάτης Σαββάκης, Ιάκωβος Κούρος και Γιάννης Μιαούλης.

Οι αθλητές του Ροδήλιου ήταν ανάμεσα στους 16 καλύτερους από τους 35 που έλαβαν μέρος, με τον Σαββάκη να πετυχαίνει τον καλύτερο χρόνο απ’ όλους τους με 11.574. Για τις θέσεις 1-2 ο αθλητής του Ροδήλιου μάλιστα ήταν ο μεγάλος νικητής, ο Ιάκωβος Κούρος ήταν 6ος και ο Γιάννης Μιαούλής 12ος.  

Στα 500μ. ατομικής χρονομέτρησης Παίδων συμμετείχαν 47 αθλητές και ο Ροδήλιος εκπροσωπήθηκε από τους Σταμάτη Σαββάκη, Νίκο Δράκο και Ιάκωβο Κούρο. Μεγάλος νικητής ήταν ο Σταμάτης Σαββάκης με 36.132, ο Νίκος Δράκος ήταν 3ος  με 36.743 και ο Ιάκωβος Κούρος 12ος με 37.945. 

Την Κυριακή, τελευταία μέρα του αγώνα και στο ομαδικό σπριντ Παίδων, οι Σταμάτης Σαββάκης και Νίκος Δράκος αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος. Να σημειωθεί επίσης πως, στο σκρατς ο Νίκος Δράκος ήταν 3ος και ο Σταμάτης Σαββάκης 8ος. 

Συμμετοχή είχε και ο Κυριάκος Παπασταματάκης στο όμνιουμ, τα σύνθετα αγωνίσματα, δηλαδή, για την ποδηλασία πίστας. Εκεί αγωνίστηκε στο σκρατς 10χλμ., το τέμπο 10χλμ., τον αγώνα με αποκλεισμό και τους πόντους. Ο πρωταθλητής του Ροδήλιου σημείωσε πολύ καλή παρουσία, όμως στο τελευταίο αγώνισμα είχε πολύ μικρή βαθμολογική συγκομιδή με αποτέλεσμα να πάρει την 9η θέση με 99 βαθμούς. 

Η διοίκηση του Ροδήλιου με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τους αθλητές για την παρουσία και τις επιτυχίες τους αλλά και τους προπονητές, Κωνσταντίνο Πανταζή, Αναστάσιο Μανουκιάν και Δήμητρα Πατάπη.