Η Ρόδος αγκαλιάζει Taekwondo Beach

Η Ρόδος αγκαλιάζει Taekwondo Beach

Η Ρόδος αγκαλιάζει Taekwondo Beach

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 931 ΦΟΡΕΣ

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ξεκινούν αύριο και πολλοί κάτοικοι του νησιού μας θα τους υποστηρίξουν με κάθε τρόπο ώστε να είναι άλλη μια χρονιά πετυχημένοι

Η αντίστροφη μέτρηση για το World Taekwondo Beach Championships, που θα γίνει στη Ρόδο από τις 25 ως τις 28 Απριλίου, έχει ξεκινήσει και ήδη είναι συγκινητική η υποστήριξη του νησιού στην κορυφαία αυτή διοργάνωση, με τους κατοίκους να είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τάεκβοντο παραλίας που θα φιλοξενηθεί στο Ναυτικό Ομιλο Ρόδου.

Ήδη έχουν ενημερωθεί όλα τα σχολεία της Ρόδου και θα είναι πολλοί οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και τις τέσσερις ημέρες των Αγώνων, γεγονός που θα τα φέρει πιο κοντά στον αθλητισμό και τα οφέλη του.

Είναι πολλοί και οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων που θα μοιράσουν δώρα στους αθλητές όλου του κόσμου οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο νησί μας προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τους «θησαυρούς» της ροδίτικης γης.

Συγκινητική είναι και η ανταπόκριση για τις θέσεις των εθελοντών, καθώς όλοι θέλουν να βοηθήσουν στην άψογη διοργάνωση του World Taekwondo Beach Championships, με την πρωτοκαθεδρία να την έχουν οι σύλλογοι ταέκβοντο της Ρόδου.

Ένθερμοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι και οι τοπικές αρχές και αύριο το απόγευμα στην Τελετή Έναρξης αναμένεται να βρεθούν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού & Αθλητισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου και ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Τετάρτη ως και το Σάββατο 10.00-13:00 κα 15:00-18:00.

Το World Taekwondo Beach Championships θα καλύψει ο ΣΚΑΪ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις τέσσερις ημέρες των αγώνων, η τελετή έναρξης, αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστούν, θα προβληθούν το βράδυ της 13ης Μαΐου σε ένα ειδικό αφιέρωμα, αμέσως μετά το Survivor.

To πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 60 λεπτών και την παρουσίαση θα κάνουν η Λάουρα Νάργες και ο Στέφανος Αβραμίδης.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τaekwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.

Όπως και πέρυσι, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος θα είναι η Daedo International, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την καινοτομία στο taekwondo.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων