Φοίνικας: Η υπόθεση άνοδος τελείωσε νωρίς…

Για μια ακόμα φορά ο πρωταθλητής του βόλεϊ στους άνδρες  Φοίνικας, δεν τα κατάφερε να βγει πρώτη ομάδα στην Περιφέρεια.

Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη ηττήθηκαν στο πιο καθοριστικό παιχνίδι από τους «οικοδεσπότες» του ΑΣ Σύρου με 3-0 και μάλιστα στο α΄ σετ, ειδικά, σχετικά εύκολα.

Στη συνέχεια αντέδρασαν και προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δεύτερο για να ξαναμπούν στο «παιχνίδι» αφού ήθελαν μόνο νίκη με καθαρό σκορ (3-1 τουλάχιστον) Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα οι Συριανοί να πάρουν το σετ με 25-21 και να κερδίσουν  και το γ΄ με 25-17.

Έτσι το όνειρο της ανόδου «έσβησε» για το Φοίνικα, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στους αγώνες μπαράζ.

Τα σετ: 25-10 σε 19', 25-21 σε 24', 25-17 σε 21' 

Οι ομάδες:
Α.Σ. ΣΥΡΟΥ (Γιάννης Κεράνης): Τσινός Ε., Ρούσσος Σ., Βαρθαλέτης Γ., Νομικός Α., Μελάς Σ., Πρίντεζης Α., Ρούσσος Ι., Βελέντζας Γ., Μώτος Ε., Δούναβης Α., Ροσσολάτος Ι., Μαραγκός Α., Φρέρης Α.

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Σαμπάνης Δ., Παπακωνσταντίνου Λ., Ανδρέου Γ., Ρουσέττος Σ., Γιακουμάρος Γ., Μπελούλης Α., Σαρικάς Δ., Πότσου Ν., Σαμπάνης Ρ., Καρυώτης Α., Αναστασάς Ι., Χαριστής Σ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Α.Σ. Σύρου             9 (3)      9-1(+8)
2.Παγχιακός              5 (3)      7-5 (+2)
3.Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας  4 (3)     5-6 (-1)
4.Α.Ο. Μυτιλήνης      0 (3)     0-9 (-9)

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ
Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγώνων στη Σύρο ο Φοίνικας εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση: 
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Της ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στα μπαράζ της Αθήνας και τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία. Επίσης ευχαριστούμε την οικογένεια Λεονταρίτη για την πολύτιμη βοήθεια προς την ομάδα μας».