Φοίβος: Πρόβα στέψης σε απόρθητο «φρούριο»

Φοίβος: Πρόβα στέψης σε απόρθητο «φρούριο»

Φοίβος: Πρόβα στέψης σε απόρθητο «φρούριο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Τη 15η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Κρεμαστή, η οποία και θα τον φέρει μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διεκδικεί σήμερα ο Φοίβος κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών

Το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries τα έφερε έτσι, που ο Φοίβος δεν έχει τη δυνατότητα να «σφραγίσει» μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου ενώπιον του κοινού του, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο Βάτι και την τελευταία θα ταξιδέψει στην Κω για το ματς με τον Νικαγόρα. Υπ’ αυτή την έννοια, το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, που είναι και το τελευταίο εντός έδρας των πρωτοπόρων, δίνει στον φίλαθλο κόσμο της Κρεμαστής την ευκαιρία να στήσει πρόβα φιέστας, ανταμείβοντας τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με το πρώτο μεγάλο, ευχαριστήριο χειροκρότημα για την έξοχη πορεία τους.

Από την πλευρά της, η ομάδα υπόσχεται να μην διαψεύσει τις προσδοκίες, να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα, να βάλει στο «σακούλι» της άλλους τρεις βαθμούς και να αγκαλιάσει το τρόπαιο, ολοκληρώνοντας τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με το εκπληκτικό δεκαπέντε στα δεκαπέντε.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα βρίσκεται σήμερα στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη είναι ο Αλτίν Ταφάνι. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις σε σημείο πίσω από το γόνατο και ο Σάββας Ορφανίδης δεν έχει λόγους να τον επιβαρύνει, διακινδυνεύοντας μεγαλύτερη ζημιά.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!