Φωτίζεται, καθαρίζεται και λάμπει ξανά το κέντρο της Ρόδου

Μια εντυπωσιακή παρέμβαση η οποία θα καλλωπίσει και θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το πιο κεντρικό ίσως σημείο της πόλεως Ρόδου, επιχειρεί τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Ρόδου.

Την επιχείρηση, συντονίζει ο ίδιος ο δήμαρχος κος Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος σε πλήρη συνεργασία με τους επικεφαλής των υπηρεσιών του και τους συνεργάτες του, ξεκίνησε και ολοκληρώνει μέ-σα στις επόμενες μέρες την αισθητική αυτή παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί και θα συνεχιστούν σε όλη τη Ρόδο με  τις δυνάμεις και τα μέσα που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος της Ρόδου
Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί και θα συνεχιστούν σε όλη τη Ρόδο με τις δυνάμεις και τα μέσα που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος της Ρόδου

Στην προσπάθεια αυτή, συμμετάσχει η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου της Ρόδου με τα έμπειρα στελέχη που διαθέτει καθώς επίσης και εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι που διαθέτουν οι υπηρεσίες της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου και οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου καθώς επίσης και το τμήμα Αυτεπιστασίας.

Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα της παρέμβασης αυτής είναι ορατά πλέον, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που αποτύπωσε ο συμπολίτης μας Βασίλης Καϋμενάκης. Ειδικά μάλιστα τις νυχτερινές ώρες όπου το σημείο έχει φωτιστεί πλήρως κι έχει αναδειχθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια.

Συντονισμένη παρέμβαση στο πάρκο απέναντι από τον ΕΟΤ προς το Ήχος και Φως
Συντονισμένη παρέμβαση στο πάρκο απέναντι από τον ΕΟΤ προς το Ήχος και Φως
Νέα δέντρα και φυτά σε ένα από τα πιο κεντρικά και πιο όμορφα πάρκα της πόλης μας
Νέα δέντρα και φυτά σε ένα από τα πιο κεντρικά και πιο όμορφα πάρκα της πόλης μας
Το πάρκο, όπως φωτίζεται πλέον  μετά την παρέμβαση που έγινε
Το πάρκο, όπως φωτίζεται πλέον μετά την παρέμβαση που έγινε
Πάνω από μια δεκαετία υπολογίζεται ότι είχαν να  κλαδευτούν και να καθαριστούν τα συγκεκριμένα δέντρα
Πάνω από μια δεκαετία υπολογίζεται ότι είχαν να κλαδευτούν και να καθαριστούν τα συγκεκριμένα δέντρα