Έκθεση του 2ου ΕΠΑΛ και του ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Έκθεση του 2ου ΕΠΑΛ  και του ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Έκθεση του 2ου ΕΠΑΛ και του ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 403 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η ετήσια έκθεση του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου, με έργα και προϊόντα μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου και του ΕΠΑΛ Παραδεισίου. Η έκθεση διήρκεσε πέντε ημέρες, από 16 έως 20 Απριλίου και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου.

Περίπου 700 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια του νησιού επισκέφθηκαν την έκθεση και ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια του σχολικού συγκροτήματος. Παρουσιάστηκαν έργα μαθητών των ειδικοτήτων Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης, Τουρισμού, Νοσηλευτικής, Βρεφονηπιοκομίας, Αισθητικής Τέχνης και Κομμωτικής Τέχνης.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς της μονάδας για την άψογη συνεργασία, καθώς και για την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων