Κυρίαρχος κι εξελίξιμος  ο Σταμάτης Σαββάκης

Απόλυτος κυρίαρχος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας ήταν ο Σταμάτης Σαββάκης ως αθλητής  του Ροδήλιου στους Παίδες.

Ο Ροδίτης ποδηλάτης πήρε μέρος σε πέντε αγωνίσματα και αναδείχθηκε πολυνίκης με τέσσερα χρυσά μετάλλια, στην ατομική χρονομέτρηση, στην ταχύτητα, στα 500μετρα, στο ομαδικό sprint, ενώ κατετάγη 8ος και στο αγώνισμα του σκρατς.

Ο νεαρός αθλητής δηλώνει ευτυχισμένος από την επιτυχία του και κοιτάει πλέον τον επόμενο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου.

Μέσω της «ΑΡ» θα ήθελε να ευχαριστήσει πρώτα τους γονείς του για τη συνεχή συμπαράσταση,  τους προπονητές Κώστα Πανταζή και Αναστάσιο Μανουκιάν, αφού τον βοήθησαν όχι απλώς να καταφέρει να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλα τα αγωνίσματα αλλά του έμαθαν πάνω απ’ όλα να προσπαθεί, να αγωνίζεται και να κυνηγά τους στόχους του μέχρι το τέλος!

Είναι δύο άνθρωποι που θαυμάζει για την απίστευτη δουλειά τους αλλά και για τον χαρακτήρα τους, από τους οποίους και κρατά πολλά σημαντικά στοιχεία. Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο, του Ροδήλιου Γιάννη Παπασταματάκη, ο οποίος είναι, ένας από τους ανθρώπους που… τρέχει πολύ και νοιάζεται, για να είναι πρωταγωνιστής ο σύλλογος.