Ηρακλής Μαριτσών: Ξανά στην Ιθάκη του, σαν άλλος Οδυσσέας

Ηρακλής Μαριτσών: Ξανά στην Ιθάκη του,  σαν άλλος Οδυσσέας

Ηρακλής Μαριτσών: Ξανά στην Ιθάκη του, σαν άλλος Οδυσσέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Παρά τις ουκ ολίγες δυσκολίες και τη σωρεία ατυχιών που αντιμετώπισε, κατάφερε να σωθεί

Από χίλια κύματα πέρασε και φέτος ο Ηρακλής Μαριτσών μέχρι να καταφέρει να διασφαλίσει πως η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα τον βρει και πάλι στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι «ροπαλοφόροι» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν πολλά, καθώς είχαν να διαχειριστούν πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών, αποχωρήσεις και κάθε λογής ατυχίες. Στο τέλος, όμως, τα κατάφεραν και ο πρόεδρός τους, Μανώλης Παπαδημήτρης, ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια:

«Σαν πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ:

1. Τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αγωνιστικό πλαίσιο, παίζοντας με ψυχή και πάθος για την ομάδα του Ηρακλή

2. Τον προπονητή της ομάδας μας κ. Κώστα Πάττα για την ορθή διαχείριση των αγώνων και τη γενικότερη αφοσίωσή του στην ομάδα

3. Τον τεχνικό διευθυντή-φροντιστή κ. Σταμάτη Κούρο, ο οποίος στάθηκε αρωγός της ομάδας σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, προσφέροντας παράλληλα σε αυτή έναν άρτιο αγωνιστικό χώρο που σπάνια μπορούμε να αντικρίσουμε σε γήπεδα με φυσικό χορτάρι. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα Μαριτσών και τον ΔΟΠΑΡ για τη συμβολή τους σε αυτό

4. Όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων βοηθώντας μας να ξανασηκώσουμε τα ρόπαλα

5. Τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε!

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, που στάθηκε δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα σε αυτό το δύσκολο κομμάτι που αποπειράθηκα για πρώτη φορά να αναλάβω σε ό, τι αφορά την προεδρία της ομάδας της καρδιάς όλης της οικογένειάς μου.

Συγχαρητήρια για την παραμονή της ομάδας για άλλη μία χρονιά στα “σαλόνια” της Α’ κατηγορίας».

Πάττας: Το δύσκολο απόγευμα και το «μπράβο»
Μία από τις πιο άβολες και συναισθηματικά δύσκολες στιγμές της σταδιοδρομίας του βίωσε, την Κυριακή, ο Κώστας Πάττας. Το καθήκον του απέναντι στον Ηρακλή ο έμπειρος τεχνικός το έκανε και με το παραπάνω, καθώς τον οδήγησε στην παραμονή.

Την ίδια στιγμή όμως, με την προχθεσινή νίκη τους, οι «ροπαλοφόροι» έβαλαν «ταφόπλακα» στις ελπίδες παραμονής του Αστέρα Παστίδας, της ομάδας που ο Κώστας Πάττας προπονούσε μέχρι και πριν από λίγο καιρό και με την οποία τον συνδέουν δεσμοί «αίματος». Με άλλα λόγια, το απόλυτο κοντράστ…

Σε κάθε περίπτωση, ίσως στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς ο Ηρακλής τα κατάφερε, με τον Κώστα Πάττα να εκφράζεται με τα πλέον θερμά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του:

«Ο Ηρακλής έκανε το αυτονόητο. Σώθηκε, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές, σ’ αυτούς τους λίγους που έμειναν, που το πίστεψαν, που το δούλεψαν, που τα κατάφεραν. Αν συνεχίσουμε όλοι μαζί, πρέπει να φροντίσουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”