Ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στην Κάρπαθο μαζί με την Axion Hellas

Μια μεγάλη συναυλία στα πηγάδια της Καρπάθου θα πραγματοποιήσει στις 5 Μαΐου ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της ανακαίνισης απο την Axion Hellas, του Αμφιθεάτρου Πηγαδιών Καρπάθου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μετά τα εγκαίνια στις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη η είσοδος για το κοινό.

Μάλιστα, η Axion Hellas πραγματοποιεί τη νέα της αποστολή στα νησιά Σχοινούσα, Ανάφη, Κάσο και Κάρπαθο η οποία ξεκίνησε 28 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου.

Η ομάδα των 101 εθελοντών θα διεξάγει ιατρικές εξετάσεις με τη δυναμική συμμετοχή 40 ιατρών (περισσότερες από 15 ειδικότητες) και 6 νοσηλευτών. Η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα της Axion Hellas είναι συγκινητική καθώς η πρόσβαση τους σε ιατρικούς ελέγχους είναι περιορισμένη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Είμαστε όλοι αληθινοί ήρωες” δημιουργήθηκε και η πολιτιστική και εκπαιδευτική ατζέντα της ομάδας με  επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους κατοίκους των νησιών με επίκεντρο τους γονείς και τα παιδιά.

Στο πλάι της Axion Hellas, θα βρεθεί ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας όπου θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με την αναγκαιότητα της προσφοράς μυελού των οστών και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών. Μαζί τους, ο Σάκης Ρουβάς, ο αγγελιοφόρος του Οράματος Ελπίδας και πρώτος εθελοντής δότης, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Axion Hellas ώστε να ενισχυθεί η εγγραφή εθελοντών δοτών και να διαδοθεί το μήνυμα ελπίδας και αγάπης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο δράσεων του 5ου διάπλου, Ο Σάκης Ρουβάς, θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο από την Axion Hellas, Αμφιθέατρο Πηγαδιών στην Κάρπαθο με μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 5 Μαΐου, στις 19.00μμ.  Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο κορυφαίος Έλληνας star,  θα προσφέρει χαρά και θέαμα στους κατοίκους της Καρπάθου που δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες μορφές διασκέδασης ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο εθελοντικών δράσεων της Axion Hellas.