Παρουσία για τον Έλαφο στο σιρκουί

Το «παρών» έδωσε ο Έλαφος στον ποδηλατικό αγώνα τύπου σιρκουί του Ροδήλιου το περασμένο Σάββατο στον περιφερειακό δρόμου του «Ζέφυρος».

Συνολικά ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από δεκαέξι αθλητές και αθλήτριες στις αναπτυξιακές κυρίως κατηγορίες, όπου κάνει τη δική του μεγάλη προσπάθεια ώστε να έρθουν όσο γίνεται περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα. 

Ο Νικήτας Τριαντενός πήρε την 3η θέση στα μίνι μικρά αγόρια ενώ η Ελευθερία Ψωμά ήταν 4η στα μίνι μικρά κορίτσια και η Μελίνα Χατζηνικόλα 12η εξαιτίας μιας πτώσης στην αρχή του αγώνα. 

Από ‘κει και πέρα ο Ιωάννης Μονδάνος ήταν 5ος και ο Τσαμπίκος Διακοτσαμπής 11ος  στα μίνι μεγάλα αγόρια, κυριαρχώντας όμως ο Έλαφος στα μίνι μεγάλα κορίτσια, όπου η Μαρία Αντωνίου πήρε την 1η θέση και η Βασιλεία Φωκιανού την 2η. 

Στην κατηγορία παίδων ο Μανώλης Κατσαράς ήταν 6ος και ο Νικόλαος Βαρνάβας 8ος, ενώ στην κατηγορία ανδρών-εφήβων ο Μάνος Ζαννάκης κατέλαβε την 6η θέση ο Παναγιώτης Νικολάου την 7η και ο Αιμιλιανός Κελεπέρας την 10η. 

Το ΔΣ του Έλαφου συγχαίρει όλα τα παιδιά και τον προπονητή καθώς και όλους τους γονείς που βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα και εύχεται καλή συνέχεια.