Σωτήρης Μπιλλής: «Να κόψουμε τους  αιφνιδιασμούς της Κύμης»

Ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα, με βαθμολογική σημασία, κόντρα στην Κύμη, ο Σωτήρης Μπιλλής έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Για όλους μας ήταν δύσκολο που δεν είχαμε παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα, αλλά μέσα από τις προπονήσεις προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, αφού δεν μπορέσαμε να παίξουμε κάποιο φιλικό.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με την Κύμη, όπου θα πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά play offs και μετά να κάνουμε κι άλλες δύο νίκες που θέλουμε.

Η Κύμη είναι μία ομάδα που τρέχει και γι’ αυτό θα πρέπει να τους κόψουμε τον αιφνιδιασμό. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τα πλέι μέικερ τους και ειδικά τον Μακ Φάντεν, ο οποίος μας είχε “σκοτώσει” στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Εμείς, από την πλευρά μας, καλούμαστε να βγάλουμε ενθουσιασμό κι ενέργεια στην άμυνα.

Βρισκόμαστε, πλέον, στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και αυτό σημαίνει πως έχουμε ανάγκη ακόμη περισσότερο την στήριξη του κόσμου στο Βενετόκλειο. Θέλουμε, λοιπόν, ένα γεμάτο γήπεδο και να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το 100% μας και γι’ αυτούς».