Σάββας Ορφανίδης: «Βέβαιοι πρωταθλητές» την πάτησαν πολλοί…

Η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο θα πουν πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο το πρωτάθλημα να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του Φοίβου και προφανώς όχι άδικα. Μόνο που ο προπονητής του πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, Σάββας Ορφανίδης, διαφωνεί. Καθέτως και οριζοντίως. 
 

Στην ιστορία του ποδοσφαίρου την έχουν «πατήσει», εκεί που δεν μπορούσαν ούτε καν να το διανοηθούν, ουκ ολίγοι… «βέβαιοι πρωταθλητές» και ο τεχνικός των Κρεμαστενών δεν θα ησυχάσει, μέχρι τη στιγμή που η ομάδα του θα τελειώσει με νίκη το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Διαγόρα Βατίου:  
 

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απομένουν δύο αγωνιστικές και χρειαζόμαστε μία νίκη για να σφραγίσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Την Κυριακή παίζουμε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου και καλούμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει σ’ αυτή την προσπάθεια». 
 Το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται ο Σάββας Ορφανίδης είναι πως το πρωτάθλημα θα παιχθεί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην Κω. Παρότι ουραγός και αδύναμος ο Νικαγόρας, σ’ έναν αγώνα ειδικών συνθηκών, ποτέ δεν ξέρεις…