Σάββας Ορφανίδης: «Βέβαιοι πρωταθλητές» την πάτησαν πολλοί…

Σάββας Ορφανίδης: «Βέβαιοι πρωταθλητές» την πάτησαν πολλοί…

Σάββας Ορφανίδης: «Βέβαιοι πρωταθλητές» την πάτησαν πολλοί…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Κάθε άλλο παρά σύμφωνο βρίσκει τον Σάββα Ορφανίδη η εκτίμηση πως είναι αδύνατον το πρωτάθλημα να «ξεγλιστρήσει» από τα χέρια του Φοίβου. Ο τεχνικός των πρωτοπόρων της Α’ κατηγορίας ζητάει από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο ματς με τον Διαγόρα Βα

Η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο θα πουν πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο το πρωτάθλημα να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του Φοίβου και προφανώς όχι άδικα. Μόνο που ο προπονητής του πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, Σάββας Ορφανίδης, διαφωνεί. Καθέτως και οριζοντίως.

Στην ιστορία του ποδοσφαίρου την έχουν «πατήσει», εκεί που δεν μπορούσαν ούτε καν να το διανοηθούν, ουκ ολίγοι… «βέβαιοι πρωταθλητές» και ο τεχνικός των Κρεμαστενών δεν θα ησυχάσει, μέχρι τη στιγμή που η ομάδα του θα τελειώσει με νίκη το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Διαγόρα Βατίου:

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απομένουν δύο αγωνιστικές και χρειαζόμαστε μία νίκη για να σφραγίσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Την Κυριακή παίζουμε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου και καλούμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει σ’ αυτή την προσπάθεια».
Το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται ο Σάββας Ορφανίδης είναι πως το πρωτάθλημα θα παιχθεί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην Κω. Παρότι ουραγός και αδύναμος ο Νικαγόρας, σ’ έναν αγώνα ειδικών συνθηκών, ποτέ δεν ξέρεις…

Διαβάστε ακόμη

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μικτή Κ16 Δωδεκανήσου!

Εθνικός Αρχίπολης: Διπλή μεταγραφική ενίσχυση

Στα «Τζελάτεια 2024» η κολυμβητική ομάδα των «Πιγκουίνων»

Αστέρας Παστίδας: Παρέμεινε και ο Τριχάκης

Νικολέττος, Ζούλης και Σέντης συνεχίζουν στον Ορφέα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Έγινε η σύσκεψη για τους τελικούς του Κ14

Σήμερα κι αύριο τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!