Το μεγάλο παράπονο του Ευαγόρα

Έτοιμοι να αρχίσουν να συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να ικανοποιηθεί, επιτέλους, το αίτημά τους για παραχώρηση γραφείων στον παιδότοπο του Αγίου Δημητρίου, δηλώνουν οι παράγοντες του Ευαγόρα. 
 

Όπως επανέλαβε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Φιλίππου, εδώ και δύο χρόνια περιμένει ακρόαση από τον δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, την οποία ζήτησε, μέσα από την κατάθεση σχετικού έγγραφου αιτήματος, στις 29 Μαρτίου του 2016.  

«Πρόκειται για χώρο που βρίσκεται στη γειτονιά του Ευαγόρα και ρημάζει. Είμαστε το μοναδικό σωματείο της πόλης που δεν διαθέτει γραφεία. Μαθαίνουμε πως έχει παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο, δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, αν όμως είναι, πρόκειται για λάθος. Ένα ραντεβού ζητήσαμε, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε ικανοποιηθεί και αυτό είναι το μεγάλο μας παράπονο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φιλίππου, προσθέτοντας πως σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Ρόδου οφείλει να τοποθετηθεί κι αν δεν μπορεί να παραχωρήσει γραφεία στον παιδότοπο του Αγίου Δημητρίου, να το ξεκαθαρίσει και να βοηθήσει τον Ευαγόρα να αναζητήσει την εναλλακτική του.