Με Γιόνοβιτς και ίδιο κορμό ο Διγενής

Έτοιμο είναι το πλάνο του Διγενή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα υλοποιηθεί, πάντα με την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν προς το τέλος Μαΐου. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο για λίγο καιρό ακόμα πρόεδρος Μιχάλης Ψύλλου θα παραδώσει τη σκυτάλη στον σήμερα αρχηγό της ομάδας, Τσαμπίκο Ζαχαρία.

Ο υποψήφιος νέος επικεφαλής των Κοσκινιατών, ο οποίος στηρίζεται από το σύνολο των παραγόντων του σημερινού Δ.Σ. και είναι ούτως ή άλλως άνθρωπος  ευρείας αποδοχής, έχει ήδη κάνει την προεργασία του, ώστε η επόμενη μέρα να βρει τον σύλλογο πανέτοιμο σε όλα τα επίπεδα. 

Πρώτο μέλημά του ήταν η πραγματοποίηση συνάντησης με τον Σάσα Γιόνοβιτς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Διγενή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Θετικό πρόσημο είχαν και οι συζητήσεις με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού, που όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει ο ίδιος, ίσως δε ενισχυθεί με δύο τρεις ποιοτικούς παίκτες που θα είναι σε θέση να δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω. 

Εν ολίγοις, ο Διγενής θα συνεχίσει να λειτουργεί και να εξελίσσεται εντός του πλαισίου της φιλοσοφίας της διοίκησης του Μιχάλη Ψύλλου, το οποίο κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένο.