Συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Κάρπαθο

Συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Κάρπαθο

Συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 407 ΦΟΡΕΣ

Μια μεγάλη συναυλία στα πηγάδια της Καρπάθου θα πραγματοποιήσει στις 5 Μαΐου ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της ανακαίνισης απο την Axion Hellas, του Αμφιθεάτρου Πηγαδιών Καρπάθου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μετά τα εγκαίνια στις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη η είσοδος για το κοινό.

Μάλιστα, η Axion Hellas πραγματοποιεί τη νέα της αποστολή στα νησιά Σχοινούσα, Ανάφη, Κάσο και Κάρπαθο η οποία ξεκίνησε 28 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου.

Η ομάδα των 101 εθελοντών θα διεξάγει ιατρικές εξετάσεις με τη δυναμική συμμετοχή 40 ιατρών (περισσότερες από 15 ειδικότητες) και 6 νοσηλευτών. Η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα της Axion Hellas είναι συγκινητική καθώς η πρόσβαση τους σε ιατρικούς ελέγχους είναι περιορισμένη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Είμαστε όλοι αληθινοί ήρωες” δημιουργήθηκε και η πολιτιστική και εκπαιδευτική ατζέντα της ομάδας με επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους κατοίκους των νησιών με επίκεντρο τους γονείς και τα παιδιά.

Στο πλάι της Axion Hellas, θα βρεθεί ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας όπου θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με την αναγκαιότητα της προσφοράς μυελού των οστών και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.

Μαζί τους, ο Σάκης Ρουβάς, ο αγγελιοφόρος του Οράματος Ελπίδας και πρώτος εθελοντής δότης, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Axion Hellas ώστε να ενισχυθεί η εγγραφή εθελοντών δοτών και να διαδοθεί το μήνυμα ελπίδας και αγάπης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο δράσεων του 5ου διάπλου, Ο Σάκης Ρουβάς, θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο από την Axion Hellas, Αμφιθέατρο Πηγαδιών στην Κάρπαθο με μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 5 Μαΐου, στις 19.00μμ.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο κορυφαίος Έλληνας star, θα προσφέρει χαρά και θέαμα στους κατοίκους της Καρπάθου που δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες μορφές διασκέδασης ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο εθελοντικών δράσεων της Axion Hellas.

Σάκης Ρουβάς

5 Μαΐου

Ώρα 20:30

Αμφιθέατρο Πηγαδιών Καρπάθου

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)