Κλεόβουλος: Αν μείνει ο πρόεδρος, Δογιάμας «μονοκούκι»

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Δογιάμα δίνει ο πρόεδρος του Κλεόβουλου, Στέφανος Μυριαλλής, με τη διαφορά πως ακόμα δεν γνωρίζει, αν θα την δώσει πρώτα στον… εαυτό του.

Κάτι η κόπωση και κάτι η απογοήτευση από ορισμένα γεγονότα που σημάδεψαν μία χρονιά, η οποία αναμενόταν καλύτερη, έχουν κάνει τον επικεφαλής του σωματείου της Λίνδου επιφυλακτικό ως προς την προοπτική να συνεχίσει, αν και στην παρούσα φάση, οι πιθανότητες να παραμείνει υπερισχύουν ξεκάθαρα.

Τις οριστικές αποφάσεις του ο Στέφανος Μυριαλλής θα τις ανακοινώσει προς το τέλος του μήνα, ενώ διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως αν δεν αποχωρήσει, ο Δημήτρης Δογιάμας θα συνεχίσει να κρατάει στα χέρια του τα «ηνία» της ομάδας.

Με Αλέκο Κακλαμάνο στην Κω

Στην ενεργό δράση επιστρέφει το «βαρύ πυροβολικό» του Κλεόβουλου, στο αυριανό παιχνίδι της Καρδάμαινας με αντίπαλο την τοπική Δόξα. 

Ο Αλέκος Κακλαμάνος εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του από το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Απόλλωνα Καλυθιών και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Δογιάμα.

Στον αντίποδα, ο προπονητής των Λίνδιων δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Στέργο Γαϊτάνο και Στέφανο Ευαγγελίδη. Ο πρώτος δεν μπορεί να κάνει το ταξίδι στην Κω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις.