Εμπλοκή στα διοικητικά του Αστέρα Μασσάρων

Εμπλοκή στα διοικητικά του Αστέρα Μασσάρων

Εμπλοκή στα διοικητικά του Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 284 ΦΟΡΕΣ

Πίσω έκανε η ομάδα των νέων παραγόντων που ήθελε να αναλάβει το σύλλογο, συνεχίζονται οι ζυμώσεις για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η λέξη «υπομονή» μπήκε, μάλλον απροσδόκητα, στη ζωή των φίλων του Αστέρα Μασσάρων, καθώς οι εξελίξεις δεν επιβεβαίωσαν την «υπόσχεση» της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη, χωρίς χρονοτριβές, ενός νέου διοικητικού σχήματος.

Η ομάδα των νέων παραγόντων, που είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο Δ.Σ. των πρωταθλητών του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και μάλιστα από την «πρώτη γραμμή», έκανε πίσω, συνεπώς θέλοντας και μη, η προσπάθεια αναζήτησης των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν εκείνους που είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν, ξεκινάει από μηδενική βάση.

Υπενθυμίζεται, πως ο σημερινός πρόεδρος Μιχάλης Χατζηκώστας, ο οποίος κατάφερε με τους συνεργάτες του να επαναφέρει τον Αστέρα στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, έχει μεν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει διοικητικά ενεργός, όμως από άλλο πόστο.

Στην παρούσα φάση, ανησυχία για την επόμενη μέρα του συλλόγου δεν υπάρχει, καθώς όπως εκτιμούν παράγοντές του, η λύση θα βρεθεί έγκαιρα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!