Ενδιαφέρον δίμηνο για τους προπονητές της Δωδεκανήσου

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου υπενθυμίζει και ενημερώνει τα μέλη της, ότι τη Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ, λήγει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής για τη διοργάνωση του σεμιναρίου προπονητικής τερματοφυλάκων, με εισηγητή τον Γιώργο Μπερεάνου και συνεργάτη του τον Διαγόρα Μουστάκα.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του συνδέσμου ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ ενώ για τα μη μέλη στα 20. Για να μπορέσει η Ε.Ε. να προγραμματίσει και να προχωρήσει στη διοργάνωση του σεμιναρίου θα πρέπει να υπάρχει επαρκής αριθμός συμμετοχής των μελών, σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρωθεί.

Επίσης ο σύνδεσμος, μέσω ανακοίνωσής του, ενημερώνει τους προπονητές ότι στο νησί μας από 14 έως 28 Ιουνίου θα λειτουργήσει σχολή επανεξέτασης UEFA A, UEFA B και UEFA C. Στο ίδιο διάστημα θα λειτουργήσει σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων διπλώματος UEFA A, UEFA B και UEFA C.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο στο τηλ.6983461098, τον γενικό γραμματέα (6932458303) και τον ταμία (6940603299).

Τέλος, υπάρχει ενημέρωση για κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο προπονητή, ότι από τις 25 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα λειτουργήσει σχολή προπονητών UEFA B. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΠΣΔ.