Διαφορά φιλοσοφίας και «διαζύγιο» με Καραβόλια

Την απόφασή του να μη συνεχίσει τη νέα περίοδο στον πάγκο του Δαμάγητου, γνωστοποίησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σάββας Καραβόλιας. Μέσα από τις παρακάτω γραμμές φαίνεται καθαρά πως ο ίδιος ως προπονητής και η διοίκηση έχουν διαφορά φιλοσοφίας σχετικώς με το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας βάσει του ότι διαθέτει και το δικό της ανακαινισμένο γήπεδο.

 

Η ανάρτηση του Σάββα Καραβόλια:

«Μετά από έναν χρόνο παρουσίας μου στην ομάδα του Δαμάγητου, αποχωρώ από τη θέση του προπονητή με τη συνείδηση μου πεντακάθαρη απέναντι στο χωριό, στους φίλους της ομάδας, στην ομάδα, στους διοικούντες και πάνω απ όλους στους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα.

Μπορεί να μην είχαμε την καλύτερη βαθμολογική θέση αλλά σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί και η παραμονή ήρθε από τον πρώτο γύρο, αναγνωρίζοντας το καλό μας παιχνίδι πολλοί αντίπαλοι και με πολλά προς το καλύτερο υποσχόμενα στο μέλλον...

Η ιδέα να δημιουργήσουμε μια ομάδα σε ένα καινούργιο γήπεδο με αποκλειστικό σκοπό να ασχολείται με όλες τις υγιείς παραμέτρους του ποδοσφαίρου, δυστυχώς μας βρίσκει να διαφωνούμε και σίγουρα βλέπουμε το άθλημα με …άλλο μάτι και ενδιαφέρον, γι’ αυτό η απόφαση μου να αποχωρήσω ήταν άμεση.

Ευχαριστώ όλους που με εμπιστεύτηκαν και ζητάω συγγνώμη από τους παίκτες μου που δεν συνεχίζουμε για δεύτερη ή για τρίτη χρονιά, όπως συμφωνήσαμε, ξεκινώντας μάλιστα από το μηδέν, αλλά δυστυχώς δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι αλλαγές σχεδίων της διοίκησης.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους !!!»