Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πάττα

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Πάττα δίνει η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών, γεγονός που θα μεταφραστεί, σύντομα, σε κατάθεση επίσημης πρότασης για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για άλλη μία χρονιά.

 Παρά τη λειψανδρία και τις ουκ ολίγες αντιξοότητες που κλήθηκε να διαχειριστεί, ο έμπειρος προπονητής κατάφερε να οδηγήσει τους «ροπαλοφόρους» στην παραμονή τους στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των παραγόντων του σωματείου, οι οποίοι θέλουν να του αναθέσουν τη συγκρότηση της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ως εκ τούτου, το μέλλον της συνεργασία του με τον Ηρακλή εξαρτάται πρωτίστως από τον ίδιο.

Ζητούμενο η ενίσχυση της διοίκησης
Με «νέο αίμα» θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τη διοίκηση του Ηρακλή ο πρόεδρός του Γιώργος Παπαδημήτρης και οι συνεργάτες του. «Τους θέλουμε όλους κοντά μας, δεν περισσεύει κανείς», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του επικεφαλής των Μαριτσενών, ο οποίος πέραν των διοικητικών, στρέφει το ενδιαφέρον του στο γηπεδικό και στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία νέου προπονητηρίου, σε χώρο δίπλα στις κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητας.