Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας

Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας

Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 430 ΦΟΡΕΣ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος» στο πλαίσιο των δράσεων που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα, οργανώνει σε συνεργασία με το Κ.ΕΚ. Γ. Γεννηματάς Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης” και την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Β΄βάθμιας, μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Το Δέντρο είχε τη δική του ιστορία».

Μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας, η οποία αποτελεί “προϊόν” παρεμβάσεων πρόληψης και ενδυνάμωσης που υλοποιήθηκαν από τα στελέχη της Διόδου σε μαθητές Β΄βάθμιας και βασίστηκαν στο υλικό «Το Δέντρο της Ζωής».

Δέντρα του νησιού μας φωτογραφήθηκαν από τους εφήβους ενώ τις φωτογραφίες συνοδεύουν και κείμενα σχετικά με την «πηγή έμπνευσής» τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου στον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου (Ενυδρείο) από τις 09.00 – 13.00 και θα υπάρξει η δυνατότητα να την επισκεφθούν μαθητές αλλά και συμπολίτες μας.

Στη διάρκεια της έκθεσης οι μαθητές που θα την επισκεφθούν θα ψηφίσουν εκπροσωπώντας στην κριτική επιτροπή το μαθητικό πληθυσμό.

Οι δώδεκα πρώτες φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα πλαισιώσουν έντυπο ημερολόγιο για το σχολικό έτος 2018-2019.

Η απονομή των επαίνων για τις καλύτερες φωτογραφίες θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαΐου και ώρα 12.00 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου.

Διαβάστε ακόμη

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου