Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος» στο πλαίσιο των δράσεων που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα, οργανώνει σε συνεργασία με το Κ.ΕΚ. Γ. Γεννηματάς Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης” και την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Β΄βάθμιας, μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Το Δέντρο είχε τη δική του ιστορία». 

Μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας, η οποία αποτελεί “προϊόν” παρεμβάσεων πρόληψης και ενδυνάμωσης που υλοποιήθηκαν από τα στελέχη της Διόδου σε μαθητές Β΄βάθμιας και βασίστηκαν στο υλικό «Το Δέντρο της Ζωής».

Δέντρα του νησιού μας φωτογραφήθηκαν από τους εφήβους ενώ τις φωτογραφίες συνοδεύουν και κείμενα σχετικά με την «πηγή έμπνευσής» τους. 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου στον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου (Ενυδρείο) από τις 09.00 – 13.00 και θα υπάρξει η δυνατότητα να την επισκεφθούν μαθητές αλλά και συμπολίτες μας.  

Στη διάρκεια της έκθεσης οι μαθητές που θα την επισκεφθούν θα ψηφίσουν εκπροσωπώντας στην κριτική επιτροπή το μαθητικό πληθυσμό.

Οι δώδεκα πρώτες φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα πλαισιώσουν έντυπο ημερολόγιο για το σχολικό έτος 2018-2019.

Η απονομή των επαίνων για τις καλύτερες φωτογραφίες θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 14 Μαΐου και ώρα 12.00 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου.